Mest læste indlæg i år

2018 – Det glæder vi os til

På toppen af bakken af

På toppen af bakken af Linda Sarah og Benji Davies

I mit interview med forlagsredaktør Christian Bach fortalte han, at han ønsker at gøre Benji Davies til en stor stjerne herhjemme. Bøgerne om Stormhval er fantastiske. I februar udkommer der endnu en bog af Benji Davies. På toppen af bakken handler om vennerne Bertil og Eddie, som leger sammen hver eneste dag. En dag dukker der en ny dreng op, der gerne vil lege. Det takler Bertil og Eddie på hver deres måde. Dette er tit et emne, som findes i fortællinger om piger, så jeg glæder mig til at læse denne.

Prop og Berta på Holbæk Teater

Prop og Berta på Holbæk Teater Foto: Holbæk Teater

Prop og Berta er efterhånden en ægte klassiker. I Holbæk Teaters udgave bliver Bent Solhofs fantasifulde historier rappet og danset af dansere, sangere og skuespillere. Det er Grammyvinder Clemens, som har skrevet teksterne. Musikken er komponeret og fremføres live af DJ Thomas Volmer. Vi har allerede købt billet til forestillingen, når den besøger Galaksen i Værløse.

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn af Jannik Hastrup

Til marts er Jannik Hastrup endnu engang klar med en ny film om pigen i den prikkede kjole, Cirkeline. I den nye film får Cirkeline en veninde, som dog har prinsessenykker. Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være lille. Sammen tager de på en rejse, hvor det viser sig, at et lillebitte næsehorn kan være en meget stor helt. Jeg er ret sikker på, at vi kan findes i den lokale biograf, når Cirkeline indtager lærredet.

 

Jan Lööf

Jan Lööf – de bedste historier

En af Sveriges største børnebogsforfattere og tegnere, som man blandt andet har kunne stifte bekendtskab med, når McDonald’s har kørt deres læsekampagner med små bøger i Happy Meal, har i mere end 50 år skrevet og tegnet børnebøger i en helt særlig stil. I april udkommer et flot og ekstravagant samlebind med 12 af Jan Lööfs allerbedste historier.

Mesterdetektiven Sherlock Gnome

En af vores guilty pleasures herhjemme er filmen Gnomeo og Julie fra 2011, som er en britisk/amerikansk animationsfilm løst baseret på William Shakespeare’s Romeo og Julie. Den er spækket med sjove karakterer og musik fra dygtige Elton John. Til maj kommer der en sequel Mesterdetektiven Sherlock Gnome. Gnomeo og Julie rekruttere Sherlock Gnomes og hans højre hånd Gnome Watson til at hjælpe med at opklare mysteriet om de forsvundne havenisser. Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at nyde denne film.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i år