Pigesuperhelten Lisa

Autostadt er for den bilgale familie

Autostadt i Wolfsburg

Vi har brugt sommerferien på at kaste os ud i vores allerførste bilferie. Vi boede en uge på camping i Italien. På vej og hjem brugte vi et par dage på at se en masse af Europa. Ja, vi bliver nok aldrig typerne, der tager køreturen i et stræk. Det betød derfor, at der var masser af oplevelser undervejs. Blandt andet besøgte vi Playmobil Funpark i Nürnberg, Frankfurt Zoo og Smukke Milano. Vi fik også besøgt folkevognfabrikkernes eventyrland Autostadt. Det var en god oplevelse for alle.

Autostadt, som ligger i byen Wolfsburg, er ud over at være stedet, hvor mange tusinde tyskere får udleveret deres biler årligt, også en dejlig og smuk park med udstillingshuse fra samtlige mærker. Det er bestemt ikke kun for bilgale voksne. Hos Audi kunne børnene prøve at parkere en bil på et interaktivt bord. Hos Porsche kunne de se udviklingen af Porsches racerbiler. Vi fik her udleveret en Ipad, der fik de enkelte biler til at lyse op, når vi læste om dem. Hos Skoda var der plads til at sidde og tegne. Ligesom parken bød på små gå- og løbeture, hvilket var perfekt efter seks timer i bilen. Børnene har desuden mulighed for at tage et kørekort i parken (dette er dog på tysk), og derefter prøve kræfter med små minibiler.

Se filmen fra Autostadt på Youtube.

Vi havde forventet en park, som mest var for os forældre. Dog et sted hvor børnene trods alt kunne få bevæget sig lidt. Vi blev positivt overrasket. Børnene nød besøget, og Iben blev endnu klogere på biler. Det er klart et besøg værd for den bilglade familie.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigesuperhelten Lisa