Krimidronning går til børnebogen

Kultur med på ferie

Fairytell med på stranden

Indlægget indeholder reklamelinks

Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk ferie på Mallorca. Hvor er det bare skønt, at blive revet lidt ud af hverdagen (som jeg ellers også holder meget af), og have tid til at være sammen. Vi fløj, og det gik rigtig fint begge veje, selvom vi var tre timer forsinket på vej hjem, og derfor først var i CPH Lufthavn klokken 01.00 natten til søndag. Vi havde sørget for en række underholdning både i form af bøger i Fairytell app’en, serier i Minbio app’en, aktivitetsbøger og disse smarte aktivitetskort fra Alvilda.

Minbio

Jeg har streamingtjenesten MinBio i mit mobilabonnement hos Telmore. Vi har faktisk efterhånden helt droppet andre streamingtjenester end dem i mit abonnement, da der også er kommet børneindhold hos HBO. Det fede ved MinBio er at brugerfladen er meget børnevenlig. Desuden kan børnene ikke gå galt i byen, da der kun er børneindhold. Vi havde downloadet et par af favoritafsnittene, som børnene kunne se offline. Vi var især rigtig glade for de to afsnit Byggemand Bob, som vi havde hentet til Emil.

Fairytell

Jeg fik for noget tid siden lov til at teste app’en Fairytell.  Siden da er jeg blevet fast abonnent. Vi er blevet glade for app’en og bruger stadig især  højtlæsningsfunktionen til Iben.  Hos Fairytell er der også mulighed for at hente bøger ned som favoritter, som så kan læses offline. Den funktion er virkelig praktisk. Vi læste bøgerne flittigt både på stranden og ved poolen. Iben havde blandt andet valgt Vitello, Prinsessen på Tærten og Frode og alle de andre rødder.

Nu har du også mulighed for at prøve Fairytell app’en. Dygtige Henriette fra Fairytell har nemlig givet fem af jer mulighed for tre måneders gratis abbonnement.

For at deltage i konkurrencen skal du svare her i kommentarfeltet, hvad du plejer at tage med af underholdning til børnene, når I rejser på ferie. Du kan desuden lægge en kommentar på mit opslag på Instagram. Så er der to vinderchancer. Jeg trækker en vinder mandag den 18. juni. 

Vinderne blev fundet mandag den 18. juni 2018 og annonceret på Instagram. 

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.
   

1 kommentar

  • Filippa

    Lækker konkurrence. Vi læser meget og ville have stor glæde af det abonnement. Når vi rejser, har vi som regel puslespil, bøger og tusser med.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krimidronning går til børnebogen