Jeppe Hein i Cisternerne

Lærer man engelsk sådan?

Engelske billedbøger

Indlægget indeholder reklamelinks

Iben er nu startet i skole. Det er gået rigtig fint, selvom vi forældre var vildt nervøse de første dage. I mens Iben har startet sit skoleliv, så har mine niecer taget springet til 1. klasse. De har klaret skolestarten så fint og allerede lært en masse om tal, bogstaver og venskaber.

Den nye skolereform betyder, at de allerede skal kaste sig ud i faget engelsk nu her. Wow, det glæder jeg mig til at følge fra sidelinjen. Det har dog samtidig sat en masse tanker i gang. For hvordan understøtter man som forældre dette?

Jeg forestiller mig, at det er rimelig omstændigt, at have en dag i familien hvor der kun tales engelsk? Til gengæld tænke jeg, at godnathistorien en eller to gange om ugen kunne skiftes ud med en engelsk en af slagsen. Så kan vi også få læst nogle af dem, som vi går og venter på bliver oversat til dansk.

Her er derfor en lille liste over et par engelske billedbøger, som jeg tror, at vi vil kaste os over næste år, når der bliver Ibens tur til at indtage klasseværelset til 1. klasse.

Hvordan hjælper I med det engelske derhjemme? Der er måske nogle af mine læsere, som er to-sprogede, der har erfaring med at læse bøger højt på flere sprog. I så fald vil jeg da rigtig gerne hører fra jer i kommentarfeltet eller på Instagram.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeppe Hein i Cisternerne