Cykelmyggen Egon ræser igen

Maskiner med ansigter

Udrykningskøretøjerne fra Byens Helte på Min Bio

Udrykningskøretøjerne fra Byens Helte på Min Bio

Kan børn have ‘Guilty Pleasures’ eller hedder det så bare dårlig smag? Emil er vild med tegnefilm, hvor maskiner iført nuttede ansigter løser problemer i byen eller på landet. Det er tegnefilm, som slutter af med et fælles grin. Yes, den er god nok. Det har altid været mit tegn på, at det var dårlig smag. Alligevel er der noget charmerende over de her tre tegnefilm.

Byggemand Bob
Byggemand Bob handler om manden Bob, som hjælper byens borgere med diverse byggeprojekter. Han er chefen for alle maskinerne, som gør selve arbejdet. Der er den skeptiske blå Kranberg, der ikke altid ved, hvordan det hele kommer til at gå. Men ellers er resten af holdet altid sikker på, at de kan klarer det.

Byens helte
I Byens helte er der ikke et menneske, som styrer maskinerne. Her følger vi primært politibilen og brandbilen, der styres af højtaleren på byens udrykningsplads. Derudover følger vi den sjove knæk-og-bræk-krage, der altid kommer galt af sted. Et tog der kører galt med landets største popstjerne eller et utæt vandrør, det klarer byens helte.

Traktor Tom
I Traktor Tom er vi kommet på landet. Her følger vi Fie, som ejer og arbejder på gården sammen med alle maskinerne og dyrene. Tom er hendes absolut yndlings maskine, og han hjælper altid til, når Fie har behov for det. Han ved endda, at koen Muh er ked af det, fordi hun føler sig ensom.

Ser jeres små børn også tegnefilm, som ikke er god smag? Og hvor meget styre I egentlig, hvad børnene ser?

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cykelmyggen Egon ræser igen