Bøger til juleønskelisten - højtlæsning og letlæsning

Mest læste indlæg i år

Min mormors gebis på Det Lille Teater

Min mormors gebis på Det Lille Teater

Jeg håber, at I alle er kommet godt igennem julen. Der har været ret stille her på bloggen den seneste stykke tid. Det skyldes simpelthen bare livet med små børn. Vi har været syge på skift alle fire de sidste to måneder. Derfor har der ikke været meget tid til andet end job, madlavning, oprydning og søvn. På trods af dette har vi dog haft en rigtig dejlig jul. Vi glæder os desuden til at tage hul på et nyt år, hvor vi som altid forsøger at tage hul på gode vaner – fx at få læst endnu flere bøger og have endnu flere fantastiske kulturoplevelser. Jeg håber, at du også vil læse med i 2018.

Inden året rinder ud, vil jeg afslutte 2017 med et tilbageblik af de fem mest populære indlæg i 2017.

Nummer 5 – Kim Fupz Aakesons humoristiske bog om ræven uden hale

“Da vi var kommet halvvejs i bogen, var det egentlig putte-tid, men vi havde begge lyst til at læse videre. Lige pludselig var vi færdige med bogen uden at opdage, at vi havde læst den hele.” 

Tilbage i februar modtog vi ‘En helt anden historie’ af Kim Fupz Aakeson, og vi var ret vilde med den. Den er gakket og fjollet, og så har den en fantastisk pigekarakter. Har du endnu ikke fået læst den, så bør den komme på læselisten i 2018.

Nummer 4 – Min mormors gebis på Det Lille Teater

“Så tag I endelig til smalle Lavendelstræde
For nøj, hvor kan de fire optræde
Det er det bedste børneteater, vi har set i år
Teatertæppet under os – wow, de flår”

I oktober var vi med farmor i teateret og se Min mormors gebis. Det var en stor oplevelse. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Det lille Teater i 2018.

Nummer 3 – Lillebitte Lili

“Man siger i dele af børnepsykologien, at børn vokser, når man ser og anerkender dem. Jeg kan selv huske pædagoger og forældre med ‘Har du talt med dit barn i dag?’- klistermærker på Mayland kalendre og notesblokke tilbage i 80’erne. Christine Lund Jakobsen tager et nyt favntag på netop denne problematik, hvor vi som forældre har travlt med alverdens ting og tit sidder med snotten nede i mobiltelefonen.”

I april lærte vi en ny Lili at kende, hvilket var dejligt. Vi har læst bogen rigtig mange gange, og jeg har vidst også anbefalet den ret meget. Vi var desuden til en hyggelig højtlæsning på Byens Café, hvor Christine selv læste højt fra bogen.

Nummer 2 – Børnejazz med Silja

“Jeg var imponeret over, hvordan de turde variere tempoet. I dag er der rigtig mange kulturtilbud, hvor tempoet er så højt, at man dårlig får historien med (fx børnetegnefilm), fordi man er bange for, at børnene kommer til at kede sig. Silja, Benjamin og Kasper turde at udvælge en række sange med et lavt tempo, sådan at der blev plads til, at børnene kunne ligge og hvile og ikke mindst blive krammet og nusset af forældrene.”

I starten af 2017 pakkede vi barnevognen i bilen og kørte alle fire til Galaksen, sådan at Iben og jeg kunne nyde koncerten, uden at jeg stressede over at skulle hjem for at amme. Her gav Silja, Benjamin og Kasper os en fantastisk oplevelse. Galaksen er desuden et skønt sted, og vi glæder os til at besøge dem igen i 2018, hvor vi skal ind og se Prop og Berta.

Nummer 1 – Teatersæsonen 2017/2018

“I sidste uge har flere teatre præsenterede deres forestillinger for 17/18 sæsonen. Der er masser at vælge i mellem som børnefamilier. Jeg glæder mig allerede til at fylde kalenderen ud med gode teateroplevelser.”

Jeg anbefalede en række forestillinger i sæsonen 2017/2018, og vi var rigtig glade for, at vi kom ind og så Teater Hunds forestilling om lykke. Jeg tror dog alligevel ikke, at vi kommer til Aalborg og ser Karlsson på taget, men den ser virkelig lovende ud.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger til juleønskelisten - højtlæsning og letlæsning