Hvor skal vi fejre fastelavn?

Oscarvindere – Zootropolis

Zootropolis Foto: Disney

Zootropolis Foto: Disney

Indlægget indeholder Affiliate Links

Igår nat dansk tid blev der uddelt Oscar statuetter i Dolphy Theater i L.A. Jeg er jo oppe og amme mange gang i løbet af natten, så jeg havde egentlig planlagt at blive oppe og se showet. Jeg må dog indrømme, at jeg faldt i søvn med tv’et kørende. Jeg nåede dog at se, hvem der løb med prisen for Bedste Animationsfilm. En af vores helt store favorit Disney film Zootropolis. Har du ikke fået set den? Så er det bare om at komme i gang.

I Zootropolis møder vi kaninen Judy Hopps som på trods af, at hun er et byttedyr gerne vil være politibetjent. Hun rejser derfor til byen Zootropolis for at udleve sine drøm. Her bliver hun sat til at uddele parkeringsbøder, indtil hun møder den snu ræv Nick Wilde. Han og Judy kommer på sporet af noget, som kan ændre byen for altid.

Zootropolis er en af de Disney film, som formår at fortælle en større historie. Den skaber refleksion og nysgerrighed hos de voksne, mens børnene er godt underholdt. Som voksen ser man en film om byen Zootropolis, hvor dyr på tværs af arter lever sammen. Rovdyr og byttedyr lever side om side med ambitionen om at skabe en verden for alle.

Uden at blive politisk her på bloggen, er det interessant, hvordan instruktørerne Byron Howard og Rich Moore har formået at skabe en film, som i den grad er aktuel for vores verdenssamfund i dag. I animationsfilm kan man fortælle eksperimentelle historier, som ikke vil egne sig til normale spillefilm. Det har Byron, Rich og Disney virkelig formået med denne film.

Du kan købe Zootropolis på DVD eller streame den på Blockbuster eller Viaplay.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor skal vi fejre fastelavn?