Anbefalinger til teenage Iben #3

Teatersæsonen 18/19 – til de yngste

Søndag fra Teater Patrasket

Søndag fra Teater Patrasket

Indlægget indeholder reklamelinks

Et af højdepunkterne, når man er en teaterglad familie, er når teaterkataloget til den nye teatersæson, ankommer med posten. Sidste år anbefalede jeg en række forestillinger, og vi fik da også set en god del af dem blandt andet Den store jagt på lykken på Teater Hund og Co. Denne gang vil jeg lægge ud med en række anbefalinger til de mindste i familien.

God jul, Cirkeline
Teater Next leverer gæstespillet på Zangenbergs Teater i København i perioden 11. – 22. december 2018. Her kan børn fra 3 år og deres forældre komme i julestemning med Cirkeline og hendes gode musevenner Frederik og Ingolf, når de forbereder sig på juleaften. Vi har Cirkelines jul på bog herhjemme, og havde Emil været lidt ældre, skulle vi med garanti besøge Zangenbergs Teater i december.

Lene og Lillebror
Teater Vestvolden i min fødeby Hvidovre sætter i vinteren 2019 en forestilling op med udgangspunkt i børnefjernsyn fra gamle dage. Her dukker dukken Lillebror pludselig op. Med animationer, nyskrevet musik og sange mødes fortiden og fremtiden. Stykket kan ses af børn fra 4 år. Det spiller i perioden 8. – 17. februar 2019.

Kom dans med mig
Sidste år var vi blæst bagover af Min mormors gebisDet lille teater i København. Kom dans med mig er forestilling til de aller yngste i aldersgruppen 2 – 5 år. Det er en knaldperle af bevægelse, leg med kroppen og dans. Børn og voksne kommer ikke til at sidde stille, når de præsenteres for alt det, som kroppen kan. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at denne forestilling bliver Emils teaterdebut. Stykket spiller i perioden 21. februar – 14. april 2019.

Søndag
ZEBU på Amager leverer Teater Patrasket et fint dukkedrama til alle fra 4 år i perioden 8. – 14. april 2019. Søndag er baseret på Kim Fupz Aakesons bog om Torsten. Torstens mor skal have en baby, men er det rigtig, når Torstens dårligste ven siger, at hun skal have en baby, fordi hun og far ikke elsker Torsten mere? Dette dukketeater havde været oplagt, da jeg ventede Emil.

Er der forestillinger, som I glæder jer til?

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefalinger til teenage Iben #3