Teatersæsonen 18/19 - til de yngste

Teatersæsonen 18/19

Den lille prins. Foto: Teater Next

Den lille prins. Foto: Teater Next

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg har allerede anbefalet forestillinger fra teatersæsonen 18/19 til de yngste, så denne gang står den på anbefalinger til de lidt ældre børn. Der er især en forestilling, som Iben allerede har insisteret på, at vi skal ind at se.

Den lille prins
Teater Next sætter forestillingen Den lille prins op på Anemonen i København. Det er en familieforestilling med levende sang og musik, som er bygget op omkring den kendte fortælling om den lille prins’ eventyrlige rejse. Stykket er for børn fra 6 år. Det spiller på Anemonen i perioden 2. – 28. september 2018.

Gorillaen der var en gorilla
Vi var ellevilde med Min mormors gebis på Det lille Teater. Vi glæder os derfor rigtig meget til at opleve Rikke Wölcks dramatisering af Kim Fupz Aakesons fortælling om en gorilla i identitetskrise. Stykket er for børn i alderen 4 – 10 år. Det spiller på Det lille Teater i København i perioden 6. september – 28. oktober 2018. Det er denne forestilling, som jeg ikke kommer uden om at bestille billetter til.

Far er sur
Zangenbergs Teater i København vises forestillingen Far er Sur frit efter Philip Ytournels populære børnebog af samme navn. Når far er sur, er gode råd dyre. Hverken fodbold eller kaffe hjælper. Stykket er for børn fra 4 – 9 år. Det spiller på Zangenberg Teater i perioden 6. – 28. oktober.

Sigurds Danmarkshistorie
Ishøj Kultur Café gæster Sigurd Barrett med sin teaterkoncert om Danmarkshistorien. I vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik bliver voksne og børn klogere på vores historie. Stykker er for børn fra 5 år. Det spiller På Ishøj Kultur Café den 26. – 29. januar 2019. Men derudover rejser Sigurd rundt og besøger en masse andre teatre og kulturhuse.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teatersæsonen 18/19 - til de yngste