Når en peberkagebager går til filmen skabes en ny klassiker

Tryk dig til tryghed og nærvær

Tryk og glad af Katrine Birk

Tryk og glad af Katrine Birk

Indlægget indeholder Affiliate links

Jeg er ret autoritetstro. Derfor opsøger jeg næsten altid fagfolk, hvis jeg er i tvivl om noget. Men så er der de områder, hvor fagfolkene taler mod hinanden. Det gælder fx inden for mere alternativ behandling. Derfor er det vigtigt for mig, at du læser dette indlæg med inspiration, men altid søger lægehjælp, hvis din lille babypige eller -dreng ikke har det godt.

Emil har bøvlet med maven ret ofte her i de første seks måneder af sit liv. Det har typisk været i forbindelse med appetitspring og nu i forbindelse med, at han spiser mere og mere skemad. Jeg har derfor købt Katrine Birks Tryk og glad. I starten egentlig med en vis skeptis.

I Tryk og glad beskriver Katrine Birk zoneterapiens virkninger og generel information om det at trykke sig glad. Derudover indeholder bogen en lang række zoner, som kan nusses, masseres eller trykkes på. Zonerne er opdelt i kategorier, såsom mave-tarme, søvn og nakkespændinger. Vi har brugt bogen et par gange om ugen, når Emil har været i bad. Så har vi skabt en lille hyggestund til nusseri. Det har været et hit. Og det har endda hjulpet på maven.

Derfor vil jeg anbefale bogen til nybagte forældre, som enten står med en lille baby, der brokker sig lidt over maven, eller som har svært ved at falde til ro om aftenen. Hvis man ikke tror på virkningen, kan man nøjes med at tænke det som en god stund, hvor man kan få nærhed med sin baby og få stimuleret babys taktile sanser.

Tak fordi du læser med 🙂 Vil du følge mere med i kulturforbørn? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en peberkagebager går til filmen skabes en ny klassiker